• Kaag
  • Zonsondergang boven Sassenheim
  • Kagertuinen

Assistentie bij de formulieren

Met de projectleiding is overlegd op welke wijze de bewoners van de Kagerbuurt in contact gebracht kunnen worden met de coaches. De coaches verlenen assistentie bij het invullen van de formulieren.

Het voorstel is dat de buurtbewoners met een centraal aanspreekpunt (of direct met de coaches) contact op kunnen nemen als ze de formulieren zover mogelijk hebben ingevuld (inclusief foto’s), zodat er alleen nog de vragen nog over blijven waar de bewoners niet helemaal uitkomen. Het centrale aanspreekpunt kan direct informatie doorgeven omtrent kleine problemen of legt een contact tussen de bewoner en een van de coaches of deze bij de betreffende bewoner langs kan gaan.

Centraal Aanspreekpunt Meaderwoningen:
Jim van der Zon, 0252 225 725, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coaches Meanderwoningen:
§  Fred Kragt         Kagersingel 9                  Tel: 06-53 70 90 71                                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
§  Pascal Spaan     Kagertuinen 105              Tel: 0252-21 78 15 / 06-24 15 27 80           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
§  Nico Guijt          Kagersingel 30                Tel: 0252-21 72 51                                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
§  John Fleur         Kagertuinen                    Tel: 0252-23 04 62                                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Centraal Aanspreekpunt Drive-in woningen:
Mark Bakker, ....
Drive-in woningen:
§  H.J.P. Kaptijn    Kagerdreef 140                Tel: 0252-22 23 14                                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
§  W. Keizer            (optioneel)