• Kaag
  • Zonsondergang boven Sassenheim
  • Kagertuinen

Jaarvergadering 2015 nawoord

Van uw Webmaster. 

In de jaarvergadering van de VEMS werd het onderwerp informatieuitwisseling en voorziening tussen bestuur en bewoners aangekaart. Dit is best een moeilijk onderwerp kan ik u vertellen, zelf heb ik immers 8 jaar meegedraaid in het bestuur. En dan blijkt het best moeilijk om weer te geven wat er allemaal in het bestuur de revue passeert. 

Gelukkig hebben we in deze moderne tijden de mogelijkheid om gebruik te maken van het internet om de communicatie afstand tussen het bestuur en de bewoners wat te verkleinen. Het is voor het bestuur vrijwel onmogelijk om van iedere vergadering de vergadering en de eventuele acties en notities te verspreiden. Dit zou wel erg veel ongewenst e-mail verkeer gaan opleveren. 
Wat er wel mogelijk is, is dat het bestuur de agenda van de vergaderingen en eventuele vergadernotities vermeldt op de website. Het is dan voor iedere bewoner mogelijk om deze informatie te gaan "halen" ofwel in te zien. 

Hiermee doet het bestuur een poging om conform de suggestie in de jaarvergadering, dichter en gemakkelijker met de bewoners te communiceren.