• Kaag
  • Zonsondergang boven Sassenheim
  • Kagertuinen

Nieuwsbrief 2019

 

NIEUWSbriefimage.png 
Vereniging Eigenaren Meanderwoningen Sassenheim, Jaargang 21, 2019

Inhoud van deze Nieuwsbrief:

  1. 2018/2019
  2. Financiën
  3. Jaarvergadering
  4. Projecten
  5. Bestuursvergadering
  6. Colofon

 

 

2018/2019

 

U heeft al enige tijd niets van ons gehoord, maar een nieuw jaar is begonnen, en ons kleine bestuursteam (Loes, William, Jim)  wil graag een update geven, van wat er dan wel gebeurd is dit afgelopen jaar.

Er zijn als gebruikelijk enkele nieuwe bewoners gekomen die hard aan het verbouwen zijn geweest.

 

Zoals u weet hebben we op de vorige jaarvergadering afgesproken dat de VEMS blijft bestaan en dat als er een idee is om iets aan te pakken binnen de wijk, er een projectteam samengesteld wordt en dat het bestuur hierbij faciliteert waar mogelijk. 

Er zijn in ieder geval vanuit de wijk géén verdere aanvragen voor projecten gedaan. Recent kwam een vraag binnen van Hans van Dam over een mogelijk project in relatie tot het verwijderen van het asbest uit de garages van de bewoners die een garage hebben.

Dit zou een mooi gezamenlijk project kunnen zijn. 

 

Als bestuur zijn we druk geweest met de uitvoering van de diverse projecten.

Het bestuur hoopt u hiermee van voldoende informatie voorzien te hebben. Mist u enige informatie of wilt u wat anders melden, dit kan per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoals u gemerkt heeft zijn de donkere dagen aangekomen. Let u er op dat u een lampje laat branden als u van huis gaat, op deze manier hebben inbrekers niet het idee dat u weg bent.

Verder rest ons alleen om u een fijn nieuw jaar toe te wensen. Dat 2015 een mooi jaar wordt.

 

Maar met het nieuwe jaar komt er ook weer een nieuwe jaarvergadering in zicht. Deze is gepland op 13 Maart 2019, zoals gebruikelijk in de Springplank. 

 

 

27A842FB EEEC 456F A117 2D6BDF2386F4 
   

Dat u weinig gehoord heeft komt omdat we vorig jaar hebben afgesproken dat we veel meer via de website gaan communiceren.

En dat is ook gebeurd. Met name de opvolging na de zonneborrel is op de website bijgehouden en in het forum is veel gepasseerd. 

We zullen enkele zaken op een rijtje trachten te zetten, die voor u nuttig kunnen zijn.